Нарізав, залив і готово. Пиріг виходить м’який, ніжний, соковитий і дуже смачний. Єдиний мінус – моментально з’їдають

Заливний пиріг з капустою “Простіше не буває”: потрібен час для нарізки капусти і замісу тіста, решту зробить духовка. Пиріг виходить м’який, ніжний, соковитий і дуже смачний! Готується швидко та зовсім не складно. Збити тісто можна навіть вилкою. Єдиний мінус моментально з’їдають, дуже смачний виходить.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Сметана – 200гр.
  • Яйце – 3шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Розпушувач – 1ч.л.
  • Сіль – 1/3ч.л.

Для начинки:

  • Капуста свіжа – 500гр.
  • цибуля – 1шт
  • Ковбаса (або шинка) – 50гр
  • Вершкове масло – 50гр.
  • Сіль – 1/3ч.л.
  • Перець – за смаком
  • Насіння Кунжуту – 1/2ч.л
  • форма діаметр – 22 см

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Капусту дрібно нашаткуємо, цибулю поріжемо тонкими півкільцями. У миску до капусти додаємо цибулю, сіль, перець, перемішуємо. Ковбасу чи шинку дрібно поріжемо. Начинка готова.

У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо сіль, сметану, перемішуємо до однорідності маси.

У муку додамо розпушувач і просіємо. Додамо до підготовленої яєчної маси суху суміш, що вийшла, замішуємо тісто. Тісто виходить трохи рідше ніж на оладки.

Форму застилаємо папером для випічки, змащуємо олією, кладемо половину капусти, рівномірно розподіляємо шматочки ковбаси, потім другу частину капусти, розподіляємо по капусті шматочки вершкового масла, заливаємо тістом, розрівнюємо лопаткою, посипаємо насінням кунжуту.

Ставимо в розігріту духовку та випікаємо при температурі 180 градусів 40-50 хвилин. Виходить м’який, ніжний, ароматний та дуже смачний пиріг.