Наступного разу приготую тазик цього салату. Ділюся рецептом

Ну що, я вже два дні роблю цей салат і він не набрид. Вийшов дуже смачним і мене попросили зробити в наступний раз великий тазик.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

До речі на другий день я зробила цей салат з зеленою цибулею, смак вийшов цікавіший, якщо любите, то рекомендую додати.

Необхідні продукти:

  • Філе тріски – 400-500 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Кріп – 2 гілочки
  • Майонез і сіль – за смаком

Покроковий процес приготування:

Для цього рецепта я приготувала тріску на пару, але можна просто зварити або запекти в духовці. Смачно буде з будь-якою білою рибою, тільки без дрібних кісток звичайно. Наступного разу спробую приготувати з рибою гарячого копчення, впевнена, буде смакота

Отже, філе риби повністю охолодила і розділила на шматочки. Варені яйця нарізала на невеликі шматочки.

Цибулю дрібно нарізала, моркву натерла на грубій терці. Обсмажила овочі на сковорідці з соняшниковою олією до рум’яності.

Остудила овочеву зажарку і виклала в салатник.

Додала майонез, нарізаний кріп, посолила і перемішала.

Подати можна в загальному салатнику або в тарталетках. Салат не тече і тарталетки НЕ розмокають.