Натираємо кабачки і смажимо з начинкою на сковороді: смакота за лічені хвилини
Прекрасний сніданок, обід або вечеря.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- кабачки – 400 г;
- яйця – 5 шт;
- сир – 120 г;
- помідори – 2 шт;
- сіль, перець і спеції, зелень – за смаком.
приготування:
Натираємо кабачки на крупній тертці, підсолюємо і залишаємо до виділення соку.
Потім віджимають кабачкову масу, додаємо яйця, рубану зелень і зелену цибулю, спеції і ароматні трави за смаком.
Додаємо тертий сир і перемішуємо.
Начинку беремо за смаком: помідори, сосиски, ковбасу, шинку, гриби і т.д.
Викладаємо тісто на розігріту сковороду, змащену олією, розрівнюємо.
Зверху розподіляємо начинку. Накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні до готовності.
З такої кількості кабачкової маси, виходить кілька порцій піци.