Навіть соус вимочують! Оселедець в кефірно-гірчичному соусі

Оселедець, замаринований таким методом, подобається всім. Рибка виходить дуже ніжною, ароматною, завдяки гірчиці в соусі, вона набуває дуже цікавий смак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • оселедець, 1 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • кефір жирний, 200 мл;
  • гірчиця і цукор по 1 ст.л;
  • кріп свіжий.

Процес приготування

Оселедець ріжемо порційними шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Кріп дрібно ріжемо.

Змішуємо кефір з сіллю і гірчицею, перемішуємо до однорідності.

Цибулю викладаємо в миску, зверху кладемо шматочки риби, посипаємо кропом, знову засипаємо цибулею, кладемо рибу.

Заливаємо все соусом, накриваємо миску плівкою і відправляємо в холодильник на ніч.

Перемішуємо рибу і подаємо до столу з різними гарнірами. Смачно буде до відвареної картоплі або картопляного пюре.