Не встигаю купувати кабачки. Тепер готую їх в сирній паніровці

Кабачки, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними і смачними. Хрустка ніжна сирна скоринка зовні і м’який соковитий кабачок всередині! А в поєднання з соусом з натурального йогурту і свіжої зелені! Справжня смакота! Сьогодні поділюся з вами рецептом, а ви зберігайте.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Кабачки – 2 шт.
  • Сир пармезан – 150 гр.
  • Панірувальні сухарі – 100 -150 гр.
  • Суміш прованських трав – 1,5 ч.л.
  • Часник – 2 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Часник – 2 шт. для кабачків, 2 шт. для соусу
  • Натуральний йогурт
  • Улюблена зелень

Покроковий процес приготування:

Для приготування краще використовувати кабачки невеликого розміру або цукіні. Їх необхідно добре промити і порізати на слайси.

Не встигаю купувати кабачки. Тепер готую їх в сирній паніровці

Сир пармезан натерти на дрібній тертці, а потім подрібнити ножем.

Часник подрібнити ножем або пропустити через чеснокодавку.

Подрібнений пармезан змішати з панірувальними сухарями, сумішшю прованських трав, часником, сіллю і перцем.

Не встигаю купувати кабачки. Тепер готую їх в сирній паніровці

Кабачки змастити оливковою олією і обваляти в панірувальній суміші.

Розкласти їх на деко, застелене пергаментом.

Не встигаю купувати кабачки. Тепер готую їх в сирній паніровці

Запікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.

У цей час можна приготувати соус. Для цього натуральний йогурт змішати з улюбленою зеленню, часником, сіллю і перцем.

Кабачки подавати з соусом. Смачного!

Не вдається скопіювати.