Не встигаю купувати пекінську капусту. Ось який «Вогняний» салат я з неї готую
Якщо ви любите пекінську капусту, то спробуйте приготувати з неї салат за цим рецептом. Завдяки незвичайній заправці салатик виходить гоструватим і пікантним. Ідеально підходить до будь-якої основної страви. А якщо ви дасте салату трохи настоятися, то його смакові якості тільки від цього виграють.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Які продукти потрібні для приготування:
- Один кг пекінської капусти;
- Одна ріпчаста цибулина;
- Кілька пір’їн зеленої цибулі;
- Одна морквина;
- Чотири зубки часнику;
- Сіль в залежності від смаку;
- Одна стол. л. цукру;
- Одна чайн. л. імбиру;
- Пів чайн. л. червоного гострого перцю;
- Одна стол. ложка паприки;
- 80-100 мл води.
Капусту наріжте у вигляді квадратиків невеликого розміру. щоб було зручніше і швидше, відріжте нижню частину качана і розберіть капусту на листя.
Морквину натріть за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи. Можете скористатися спеціальною шатківницею, якщо вона у вас є.
Цибулю очистіть і наріжте у вигляді тонких півкілець.
Потім наріжте зелену цибулю.
Всі овочі перекладіть в миску, можете злегка пом’яти, але не сильно.
Тепер потрібно приготувати заправку. Для цього подрібніть часник і натріть дрібно імбир. З’єднайте їх з усіма спеціями і водою. Гарненько все перемішайте.
Заправте салат цим пікантним соусом, перемішайте і можете подавати.