Не встигаю купувати пекінську капусту. Ось який «Вогняний» салат я з неї готую

Якщо ви любите пекінську капусту, то спробуйте приготувати з неї салат за цим рецептом. Завдяки незвичайній заправці салатик виходить гоструватим і пікантним. Ідеально підходить до будь-якої основної страви. А якщо ви дасте салату трохи настоятися, то його смакові якості тільки від цього виграють.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Які продукти потрібні для приготування:

  • Один кг пекінської капусти;
  • Одна ріпчаста цибулина;
  • Кілька пір’їн зеленої цибулі;
  • Одна морквина;
  • Чотири зубки часнику;
  • Сіль в залежності від смаку;
  • Одна стол. л. цукру;
  • Одна чайн. л. імбиру;
  • Пів чайн. л. червоного гострого перцю;
  • Одна стол. ложка паприки;
  • 80-100 мл води.

Капусту наріжте у вигляді квадратиків невеликого розміру. щоб було зручніше і швидше, відріжте нижню частину качана і розберіть капусту на листя.

Морквину натріть за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи. Можете скористатися спеціальною шатківницею, якщо вона у вас є.

Цибулю очистіть і наріжте у вигляді тонких півкілець.

Потім наріжте зелену цибулю.

Всі овочі перекладіть в миску, можете злегка пом’яти, але не сильно.

Тепер потрібно приготувати заправку. Для цього подрібніть часник і натріть дрібно імбир. З’єднайте їх з усіма спеціями і водою. Гарненько все перемішайте.

Заправте салат цим пікантним соусом, перемішайте і можете подавати.

Не встигаю купувати пекінську капусту. Ось який «Вогняний» салат я з неї готую

Не вдається скопіювати.