Неймовірна смакота “ЦИБУЛЕВИЙ ПИРІГ” з плавленими сирками.Спробуйте приготувати один раз і ця страва завжди буде на Вашому столі !
Пропонужмо вашій увазі смачний пиріг, якийзможе приготувати кожен.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наталія Самчук
Тісто:
- 300гр.борошна
- 200гр.маргарину,або верш.масла
- 6 ст.л 20% сметани
- 1 ч.л.соди п/оцтом
- Щіпка солі
Начинка:
- 4 плавлені сирки з грибним смаком
- 4 сирих яйця
- 6 середніх цибулин
- По пучку кропу і петрушки
- Сіль,перець
Приготування:
Мерзлий маргарин натерти на крупній тертці вмочаючи в борошно.Туди додати сметану і соду гашену.Замісити тісто,замотати плівкою і мінімум на 2год. покласти в холодильник.
Тим часом приготувати начинку.Цибулю тонко нарізати півкільцями і підсмажити на олії до м’якості.
Посолити,поперчити.
Додати яйця,зелень і натерті сирки.Все гарно перемішати.
Тісто розділити на дві частини: 2/3 тіста розкатати і вистелити ним круглу форму з бортиками( діаметр 26см),боки щоб налягали на бортики.Викласти начинку.Тоді розкатати 1/3 тіста,що залишилось і закрити пиріг.Прокатати качалкою боки і випікати 40 хв при t-180′.
Добре смакує як теплим,так і холодним. Смачного!