Неймовірна смакота з шампіньйонів

Таку смакоту з шампіньйонів можна готувати навіть на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • Печериці – 500 гр.
  • Морква -1 шт.
  • Помідори – 4 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт. (Великий)
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Вода – 100 мл.
  • Свіжа зелень – за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. На добре розігріту сковорідку вливаємо олію, відправляємо печериці і обсмажуємо їх до готовності. Обсмажені печериці прибираємо зі сковороди на тарілку.

2. Дві великі цибулини дрібно нарізаємо і обсмажуємо в цій ж олії, що і гриби.

3. Моркву натираємо на грубій терці і відправляємо до цибулі.

4. Помідори розрізаємо навпіл і натираємо на грубій терці. До натертого помідора відправляємо 100 мл. води, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і відправляємо в сковорідку. Тушкуємо приблизно 2 хвилини. Потім додаємо гриби, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин.

5. Потім натираємо на дрібній тертці 3 зубчики часнику, перемішуємо і тушкуємо ще одну хвилину.

В кінці приготування посипаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню. Така страва може бути як самостійною, а так само її можна подати з картоплею, гречкою або рисом.

Гриби за цим рецептом виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними. Так і хочеться з’їсти все відразу. Приготувавши за цим рецептом ви ні разу не пошкодуєте і візьмете його собі в скарбничку. Смачного!

Не вдається скопіювати.