Неймовірна смакота з шампіньйонів
Таку смакоту з шампіньйонів можна готувати навіть на святковий стіл.
Інгредієнти:
- Печериці – 500 гр.
- Морква -1 шт.
- Помідори – 4 шт.
- Ріпчаста цибуля – 2 шт. (Великий)
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль, перець – за смаком.
- Вода – 100 мл.
- Свіжа зелень – за смаком.
Покроковий процес приготування:
1. На добре розігріту сковорідку вливаємо олію, відправляємо печериці і обсмажуємо їх до готовності. Обсмажені печериці прибираємо зі сковороди на тарілку.
2. Дві великі цибулини дрібно нарізаємо і обсмажуємо в цій ж олії, що і гриби.
3. Моркву натираємо на грубій терці і відправляємо до цибулі.
4. Помідори розрізаємо навпіл і натираємо на грубій терці. До натертого помідора відправляємо 100 мл. води, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і відправляємо в сковорідку. Тушкуємо приблизно 2 хвилини. Потім додаємо гриби, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 5 хвилин.
5. Потім натираємо на дрібній тертці 3 зубчики часнику, перемішуємо і тушкуємо ще одну хвилину.
В кінці приготування посипаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню. Така страва може бути як самостійною, а так само її можна подати з картоплею, гречкою або рисом.
Гриби за цим рецептом виходять неймовірно смачними, соковитими і ароматними. Так і хочеться з’їсти все відразу. Приготувавши за цим рецептом ви ні разу не пошкодуєте і візьмете його собі в скарбничку. Смачного!