Незвично ніжні свинячі відбивні. Мариную їх кілька годин в особливому яєчно-майонезному соусі
Відбивні найкраще готувати зі свинини. Цей вид м’яса залишається соковитим, його складно перетримати, та й на приготування не витрачається багато сил. Єдиний для багатьох мінус — жирність м’яса. Але можна вибрати більш пісні шматочки чи не їсти відбивні в великих кількостях.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Список інгредієнтів для приготування відбивних
Щоб приготувати смачну страву, потрібно взяти такі інгредієнти:
- Шматок свинини, зрозуміло, без кісточки.
- 20 грам будь-якого майонезу.
- Одне яйце.
- Сіль і чорний перець за смаком.
- За 15 грам свіжого кропу і петрушки.
- Панірувальні сухарі.
- Олія для смаження відбивних.
Відразу зазначу, що маринад слід потримати з м’ясом кілька годин, так що розплануйте свій час. Так, я готую маринад вранці, це дуже швидко, а ввечері просто смажу відбивні. Виходить свіжий і гаряча вечеря.
Приготування за рецептом
Для початку потрібно нарізати свинину на скибочки. Накриваємо кожен харчовою плівкою і гарненько відбиваємо за допомогою молоточка для м’яса. Знімаємо харчову плівку і посипаємо скибочки сіллю і перцем з двох сторін.
Для маринаду потрібно злегка збити яйце, додати до нього майонез. Обидва види зелені промиваємо, обсушуємо і нарізаємо дрібно. Додаємо до яйцю. Знову все ретельно перемішуємо, зручно брати вилочку.
Шматочки м’яса поміщаємо в наш маринад, розмішуємо, щоб все скибочки були покриті. Накриваємо ємність і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Коли все готово, потрібно розігріти на сковороді олію. Можна взяти суміш з рослинної і вершкового, буде смачно.
Кожен шматочок м’яса обвалюють в панірувальних сухарях з двох сторін. Щоб скоринка не вийшла великий, струшуємо шматочок. Відправляємо на сковороду і обсмажуємо з двох сторін, до утворення рум’яної скоринки.
Відбивні виходять дуже ніжними, соковитими, а готуються швидко. До них можна подавати будь-який гарнір на свій смак, наприклад зі свіжих овочів.