Ніхто не вірить, що я варю це мармеладне варення з кабачків. Хто пробував, вимагають рецепт
Нарешті прийшов час розповісти про рецепт варення, яке підкорює всіх моїх гостей! Пропоную Вашій увазі мармеладне варення з кабачків.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Варення виходить густим і медовим. Кабачки в ньому по консистенції нагадують мармелад. Утриматися від такого десерту просто неможливо.
Коли я вперше спробувала це варення, не повірила, що це кабачки. Словами передати важко, яким цікавим виходить смак даного десерту. Спробуйте зварити таке варення і залишайте свою думку в коментарях, я буду вдячна.
Необхідні продукти:
- Кабачок – 1 кг
- Лимон – 1 шт
- Цукор – 1 кг
Як приготувати мармеладне варення з кабачків
1. Викладаю в каструлю очищені від шкірки і насіння кабачки. Я нарізаю їх кубиками. Додаю порізаний лимон очищений від кісточок.

2. Висипаю цукор. Ставлю варення на вогонь, і як тільки варення почне закипати, трохи перемішую його і варю на середньому вогні близько десяти хвилин. Потім плиту вимикаю і даю варенню повністю охолонути.

3. Потім знову ставлю його на вогонь. Таким чином, я варю варення в 5-6 підходів протягом дня. Процес не швидкий, але запевняю, він того вартий.

4. З кожним разом варення буде ставати темніше і густіше.

5. Ось такий карамельний відтінок варення набуваємо з кожним наступним варінням.

6. Розкладаю варення по стерилізованим банкам і закатую їх. Перевертаю банки і вкриваю ковдрою на ніч.