Ніколи не думала, що салат з баночки може бути настільки смачним. З’їдаємо його ми дуже швидко. Взимку це наша найсмачніша страва: і до картоплі, і до каші
З баночки салат ще ніколи не був таким смачним, як цей. Усі ми його дуже любимо. Цього рогку ще й донька просила законсервувати їй дві порції в місто. У неї всі теж його дуже люблять. Ділюся ще й з вами цим хорошим рецептом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові:
- 1 кг моркви;
- 1 кг капусти;
- 1 кг солодкого перцю;
- 1 кг цибулі ріпчастої;
- 1 кг огірків;
- 1 кг помідорів;
- 5 ст. ложок цукру;
- 5 ст. ложок солі;
- 200 мл соняшникової рафінованої олії;
- 200 мл оцту столового.
Приготування:
Спочатку ретельно помийте і почистьте все.
Наріжте всі овочі тонкими смужками.
Потім складіть все у велику каструлю, додайте всі вище згадані спеції, оцет та олію.
Ретельно перемішайте і залиште овочі так на годину, щоб виділився сік.
Після цього проваріть салат протягом 10 хвилин, після того, як він закипить.
Потім, поки він ще кипить, розкладіть готовий салат в простерилізовані банки і закрийте простерилізованими кришками.
Баночки переверніть і гарненько вкутайте.