Ніжна та соковита печінка в клярі. Вона сподобається навіть тим, хто раніше не любив її
З печінки насправді можна приготувати велику кількість страв, просто треба знати певні хитрощі. От ділюся з вами хитрощами, які допоможуть отримати соковиту та ніжну печінку. Ця страва стане ідеальним доповненням до вечері й навіть святкового столу. Спробуйте приготувати!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Складові:
- Сметана 4-5 ст. л.;
- Яйця курячі 3 шт.;
- Пшеничне борошно 4 ст. л.;
- Часник 4 зубчики;
- Куряча печінка 500 г;
- Спеції;
- Сіль;
- Олія рослинна.
Спосіб приготування:
- В чаші блендера потрібно змішати наступні інгредієнти: яйця, сіль, сметану, подрібненим часник. У вас має утворитися однорідна маса.
- Потім печінку слід ретельно очистити від плівок, а потім подрібнити на дві половинки, залишивши 1 см до краю. Розгорніть їх й ретельно відбийте. У вас має вийти рівний шматок, який потрібно обсипати спеціями. Зачекайте пару хвилин, щоб воно просочилося.
- Влийте олію на сковороду, розігрійте.
- Печінку вмочіть в кляр та обсмажте з двох сторін.
- Потім ще накрийте кришкою і дайте протушкуватися протягом 5 хвилин.
Приємного апетиту!