Ніжна та соковита печінка в клярі. Вона сподобається навіть тим, хто раніше не любив її

З печінки насправді можна приготувати велику кількість страв, просто треба знати певні хитрощі. От ділюся з вами хитрощами, які допоможуть отримати соковиту та ніжну печінку. Ця страва стане ідеальним доповненням до вечері й навіть святкового столу. Спробуйте приготувати!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Складові:

  • Сметана 4-5 ст. л.;
  • Яйця курячі 3 шт.;
  • Пшеничне борошно 4 ст. л.;
  • Часник 4 зубчики;
  • Куряча печінка 500 г;
  • Спеції;
  • Сіль;
  • Олія рослинна.

Спосіб приготування:

  1. В чаші блендера потрібно змішати наступні інгредієнти: яйця, сіль, сметану, подрібненим часник. У вас має утворитися однорідна маса.
  2. Потім печінку слід ретельно очистити від плівок, а потім подрібнити на дві половинки, залишивши 1 см до краю. Розгорніть їх й ретельно відбийте. У вас має вийти рівний шматок, який потрібно обсипати спеціями. Зачекайте пару хвилин, щоб воно просочилося.
  3. Влийте олію на сковороду, розігрійте. 
  4. Печінку вмочіть в кляр та обсмажте з двох сторін. 
  5. Потім ще накрийте кришкою і дайте протушкуватися протягом 5 хвилин. 

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.