Ніжне сирне печиво, яке готується дуже просто і швидко
Простий рецепт дуже смачного сирного печива. Це улюблені ласощі діток, а також всіх дорослих.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Це найідеальніший і перевірений рецепт, тому випічка виходить завжди і у всіх. Спробуйте приготувати, вам вона сподобається.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне — 500 г
- Сир — 300 г
- Масло вершкове — 100 г
- Сода — 1 ч. ложка
- Оцет 9% — 2 ч. ложки
- Молоко — 50 мл
- Цукор — 250 г
- Ванільний цукор — 1 пакетик
- Яйце — 1 шт
- Цукрова пудра для посипання
Інструкція по випічці печива:
- У глибокій мисці змішуємо цукор, ванільний цукор і яйце.
- Додаємо молоко, розтоплене вершкове масло і сир.
- Перемішуємо до однорідної структури.
- Далі, додаємо частину борошна, перемішуємо.
- Гасимо оцтом соду, додаємо в тісто і знову все перемішуємо.
- Після, додаємо решту борошна і замішуємо тісто.
- Тісто загортаємо в харчову плівку і ставимо в холодильник на 25-30 хвилин.
- Після холодильника тісто розгортаємо в пласт, товщиною приблизно 1 см.
- З пласта тіста, з допомогою склянки чи круглої форми вирізаємо кола.
- Деко застеляємо пекарським папером і перекладаємо на папір кола з тіста.
- Духовку розігріваємо до 180° C і випікаємо печиво 30-35 хвилин.
- За бажанням, перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!