Ніжні і соковиті курячі котлети! А все завдяки одному інгредієнту
Настільки пишних котлет ви ще не куштували, спробувавши цей рецепт, ви будете в цілковитому захваті! Вівсяні пластівці, додані в фарш, не тільки надають об’єм котлетам, але і роблять їх більш соковитими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Ці курячі котлети можна приготувати і в духовці! Ще можна помістити шматочок твердого сиру всередину фаршу, формуючи котлети.
Інгредієнти для котлет:
- 500 г курячого фаршу
- 1 яйце
- 0, 5 ст. вівсяних пластівців швидкого приготування
- 0, 5 ст. молока або води
- 1 ріпчаста цибулина
- 2 зубчики часнику
- чорний мелений перець
- сіль
- паприка
- рослинна олія для смаження
Приготування:
1. Змішайте молоко або воду з яйцем, цією сумішшю залийте пластівці і залиште на 20 хвилин.
2. Поріжте цибулю, розчавіть часник, змішайте з курячим фаршем.
3. Змішайте набряклі вівсяні пластівці з паприкою, перцем і сіллю, додайте до фаршу.
4. Сформуйте і обсмажте котлети на олії на сильному вогні з двох сторін, зменште вогонь і доведи до готовності.
5. Можна приготувати панірування з мелених волоських горіхів або меленого арахісу, вийде хрустка скоринка і смак, який оцінить навіть досвідчений гурман.
6. Подавати такі котлети рекомендується зі сметанним або кисло-солодким соусом.
Приємного апетиту!