Ніжні і соковиті печінкові котлети. Подаю з пюре або макаронами!
З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка куряча, 500 г;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 2 зубчики;
- сіль, перець і спеції;
- яйце, 1 шт;
- манна крупа, 5 ст.л.
Процес приготування печінкових котлет
Печінка промиваємо і видаляємо все зайве.
Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.
Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи.
Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.
Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін.
Подаю з соусами, різними гарнірами.
У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.