Ніжні рогалики з повидлом – рецепт приготування

Мої домашні рогалики з повидлом виходять на багато смачніше магазинних. Тісто дуже ніжне, розсипчасте і легке одночасно. Для начинки можна використовувати повидло або домашній мармелад.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Складові:

Для основи:

  • 400 грам сиру домашнього:
  • борошно – 1,5-2 склянки;
  • цукор – 100 гр .;
  • 50 грам масла (або маргарину);
  • яйце – 1 штука;
  • сметана – 1 ст.л .;
  • розпушувач для тіста – 11 гр .;
  • пакетик ваніліну.

Для начинки:

  • 300 грам повидла;
  • чайна ложка цукрової пудри або цукор для посипання.

Масло перетріть з цукром, додайте сир, яйце, сметану, ванілін і розпушувач. Потім додайте борошно і замісіть м’яке тісто. Тісто розкачати в пласт, і наріжте його трикутниками.

На кожен трикутник покласти шматочок мармеладу або повидла, скрутіть трубочкою. Випікайте рогалики в духовці при температурі 180 ° С – 20-25 хвилин.

За 5 хвилин до готовності посипте рогалики цукром. А якщо будете присипати пудрою, то тоді, коли дістанете рогалики з повидлом з духовки. Смачного!

Не вдається скопіювати.