Ніжні сирні оладки на кефірі по бабусиному рецепту. Їх з’їдають ще гарячими.
Приготувати на сніданок оладки — це просто та швидко. Така страва смачна, ситна, корисна та й продукти завжди є в кожної господині. До тіста можна додати трішки м’якого сиру, тоді смак в них буде вершковим з кислою ноткою, більш схожим на сирники.
Також можна додавати ванілін, лимонну чи мандаринову цедру.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com
Інгредієнти:
- Цукор пісок 80 гр.;
- Сир кисломолочний 200 гр.;
- Кефір свіжий 200 гр.;
- Сода харчова 5 гр.;
- Курячі яйця 2 шт.;
- Борошно пшеничне 9 ст. л.
Спосіб приготування:
- Збийте яйця з цукром в однорідну масу, влийте кефір та гарно перемішайте.
- Додайте соду, просіяне пшеничне борошно, сир та змішайте, щоб не було грудочок.
- Викладайте тісто за допомогою ложки на попередньо розігріту пательню та смажте з обох сторін до рум’яної скоринки.
- До столу подають оладки разом із повидлом, молоком згущеним чи сметаною.
Смачного!