Ніжний бісквітний рулет з абрикосовим джемом

Рулет простий і дуже смачний, пишний. Завжди чудово виходить. Начинки можуть бути завжди різні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне – 120 г
  • Цукор – 150 г
  • Рослинна олія – 60 мл
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Розпушувач – 0,5 ч. ложки
  • Сіль – 1/4 ч. ложки
  • Яйця – 6 шт.
  • Вода – 25 мл
  • Абрикосовий джем – 200 г

Рецепт приготування

Розбиваємо яйця і відділяємо білки від жовтків. Білки кладемо в глибоку миску.

І за допомогою міксера, збиваємо на високій швидкості, до піни. Під час збивання всипаємо сіль. Продовжуємо збивання і порціями додаємо 100 г цукру. Все збиваємо, до появи у білкової маси.

Далі, в іншій мисці, збиваємо жовтки з додавання ванільного цукру і 50 г звичайного цукру.

Коли жовткова маса побіліє, вливаємо воду і збиваємо все разом, до однорідності.

Потім, половину збитих білків додаємо в жовткову масу і ніжно перемішуємо, знизу вгору, за годинниковою стрілкою.

Коли маса стає однорідною, в борошно додаємо розпушувач і просіваємо в яєчну масу.

Ніжно і акуратно перемішуємо до однорідної маси.

У масу вливаємо олію (бажано, без запаху), акуратно перемішуємо.

Після, додаємо решту білкової маси, перемішуємо так само, не поспішаючи, до однорідності.

Не вдається скопіювати.