Норвезькі картопляні коржики – прекрасна альтернатива млинчикам і лавашу

Іноді хочеться побалувати родину чимось незвичним. Але дивакуваті рецепти, у складі яких всілякі фуагра та яйця фазанів не викликають довіри, та й коштують не дешево.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Пропонуємо вам дуже легкий норвезький рецепт лепешки з інгредієнтами, які є майже у всіх:

Вам знадобиться:

  • 0,5 кг картоплі;
  • 125 гр борошна;
  • 0,5 ч.л. солі.
  • борошно для присипки – 2-3 ст.л.;
  • вершкове масло змащувати готові коржі 50 гр.

Приготування:

  1. Картоплю зварити в мундирі, очистити і розім’яти.
  2. Замісити тісто з борошном і сіллю.
  3. Розділити тісто на кругляшки, розкачати в коржі.
  4. Смажити на сухій сковороді 2 хвилини.
  5. Готові коржі змастити вершковим маслом.

Їсти такі коржі можна просто як млинці, а можна використовувати як основу для ролів замість лаваша!