Норвезькі картопляні коржики – прекрасна альтернатива млинчикам і лавашу
Іноді хочеться побалувати родину чимось незвичним. Але дивакуваті рецепти, у складі яких всілякі фуагра та яйця фазанів не викликають довіри, та й коштують не дешево.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media
Пропонуємо вам дуже легкий норвезький рецепт лепешки з інгредієнтами, які є майже у всіх:
Вам знадобиться:
- 0,5 кг картоплі;
- 125 гр борошна;
- 0,5 ч.л. солі.
- борошно для присипки – 2-3 ст.л.;
- вершкове масло змащувати готові коржі 50 гр.
Приготування:
- Картоплю зварити в мундирі, очистити і розім’яти.
- Замісити тісто з борошном і сіллю.
- Розділити тісто на кругляшки, розкачати в коржі.
- Смажити на сухій сковороді 2 хвилини.
- Готові коржі змастити вершковим маслом.
Їсти такі коржі можна просто як млинці, а можна використовувати як основу для ролів замість лаваша!