Новорічне олів’є по-новому Ви ще не готували

Сьогодні ми поділимося рецептом олів’є по-новому від циганки. Незвичайне поєднання, яке зможе здивувати вибагливих гостей!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media

Інгредієнти:

  • 1 оселедець
  • 2 відварених картоплі
  • 1 квашений огірок
  • 1 відварна морква
  • 50 г цибулі
  • 120 г сиру тофу
  • 100 г пісного домашнього майонезу
  • 3-4 ст. л. консервованого горошку
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. У миску всипте горошок. Огірок наріжте кубиками як на олів’є.
  2. Заздалегідь відваріть в злегка підсоленій воді картоплю і моркву. Наріжте їх кубиками, як на олів’є.
  3. Кубиками наріжте сир тофу, він замінить в салаті яйце. Очистіть і дрібними кубиками наріжте цибулю. Відправте нарізані інгредієнти в миску.
  4. Очистіть оселедець, дістаньте з нього кісточки. Дрібними кубиками наріжте оселедець і відправте його в салат. Риба замінить в салаті ковбасу. Дрібно наріжте зелень (кріп і зелену цибулю).
  5. Заправляйте салат пісним домашнім майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте, а потім перекладіть салат в красиву миску і посипте його зверху зеленню.
  6. Ось і все, пісний салат олів’є з оселедцем готовий.

Такий салатик олів’є можна сміло готувати замість традиційного олів’є. Виходить дуже смачно.

Не вдається скопіювати.