Новорічний салат «Хризантема», який з’їдають першим зі столу
Салат дуже простий в приготуванні, до його складу входять лише доступні і прості інгредієнти. А незвичайне оформлення зробить його головною прикрасою новорічного столу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Для приготування салату «Хризантема» нам знадобляться такі інгредієнти:
- Копчена курка – 250 грамів
- Консервована кукурудза – 250 грамів
- Печериці – 150 грамів
- Відварені яйця – 4 штуки
- Майонез – 150 грамів
- Чіпси – 50 грамів
Покроковий процес приготування
Копчену курку очищаємо від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками. Беремо тарілку з плоским дном і викладаємо курку. Майонез краще перекласти в кондитерський мішечок або в звичайний поліетиленовий пакет.
Рівномірно розподіляємо курку, змащуємо майонезом, наступним шаром викладаємо консервовану кукурудзу, змащуємо майонезом, далі – консервовані шампіньйони, знову сіточка з майонезу. Яєчні білки відбутися від жовтків. Білки натираємо на тертці і викладаємо наступним шаром, знову робимо сіточку з майонезу, посипаємо тертим жовтком.
В кінці чіпсами прикрашаємо салат і надаємо форму хризантеми.