Новорічний салат «Хризантема», який з’їдають першим зі столу

Салат дуже простий в приготуванні, до його складу входять лише доступні і прості інгредієнти. А незвичайне оформлення зробить його головною прикрасою новорічного столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Для приготування салату «Хризантема» нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Копчена курка – 250 грамів
  • Консервована кукурудза – 250 грамів
  • Печериці – 150 грамів
  • Відварені яйця – 4 штуки
  • Майонез – 150 грамів
  • Чіпси – 50 грамів

Покроковий процес приготування

Копчену курку очищаємо від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками. Беремо тарілку з плоским дном і викладаємо курку. Майонез краще перекласти в кондитерський мішечок або в звичайний поліетиленовий пакет.

Рівномірно розподіляємо курку, змащуємо майонезом, наступним шаром викладаємо консервовану кукурудзу, змащуємо майонезом, далі – консервовані шампіньйони, знову сіточка з майонезу. Яєчні білки відбутися від жовтків. Білки натираємо на тертці і викладаємо наступним шаром, знову робимо сіточку з майонезу, посипаємо тертим жовтком.

В кінці чіпсами прикрашаємо салат і надаємо форму хризантеми.