Новий і неймовірно смачний варіант святкового салату з оселедцем

Коли оселедець “під шубою” вже набрид, і хочеться чогось легшого, то варіант такого салату припаде, як не можна до речі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • оселедець слабосолоний -1 шт .;
  • горошок – 1 банка .;
  • цибуля – 1 шт .;
  • корейська морква – 200 г;
  • кріп і зелена цибуля – за смаком;
  • олія соняшникова – 2 ст.л .;
  • оцет яблучний 6% – 2 ст.л .;
  • сіль, перець, гострий перець – за смаком;
  • гірчиця в зернах – 1 ч.л.

Покрокове приготування:

Оселедець очистіть від шкірки і кісток, промийте та висушіть паперовим рушником або серветкою.

Наріжте рибу на порційні шматочки.

Новий і неймовірно смачний варіант святкового салату з оселедцем

Візьміть побільше зеленої цибулі і кропу. Подрібніть.

Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.

У глибокій ємності змішайте подрібнену зелень, моркву і півкільця ріпчастої цибулі. Додайте гірчицю, сіль, перець, оцет і олію.

У ємність до овочів викладіть рибу і горошок. Змішайте всі інгредієнти.

Новий і неймовірно смачний варіант святкового салату з оселедцем

Відправте страву в холодильник на годину, і 2-3 рази перемішайте, щоб смак розподілився рівномірно.
Подавайте страву до столу. Смачного!