Новий салат «Привіт з Одеси». І на стіл подати не соромно, рецепт салату без майонезу на свято
Простий і оригінальний салат з червоної квасолі, копченого курячого м’яса, печериць і волоських горіхів. Страва не заправляється майонезом, але виходить дуже смачно і без цього соусу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- копчене куряче м’ясо, 250 г;
- квасоля червона, 1 банка;
- цибулю і моркву по 2 шт;
- печериці, 350 г;
- горіхи волоські, 50 г;
- зелень, сік лимона, приправи, сіль, олія.
Процес приготування
Гриби очищаємо, промиваємо.
Воду доводимо до кипіння, знімаємо з плити і кидаємо гриби. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин. Один раз перемішуємо.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на олії.
Коли трохи обсмажити, додаємо моркву, терту на крупній тертці. Обсмажуємо до готовності і охолодити.
Гриби зливаємо і ріжемо шматочками.
Змішуємо цибулю та моркву з грибами, квасолею, шматочками копченого м’яса, рубаною зеленню.
Салат не заправляємо нічим – у ньому досить олії від цибулі з морквою. Тільки додаємо сік лимона за смаком і різні спеції.
Перемішуємо і подаємо до столу до різних гарнірів і закусок.