Новий салат з чотирьох інгредієнтів. Справжнє смакота
Сьогодні поділюся рецептом салату, його можна приготувати як на Великдень, так на інше свято або сімейне торжество, він бюджетний і смачний. Це просто знахідка! Дуже смачно! Салат з найпростіших продуктів, можна його готувати як до святкового столу, так і приготувати просто на вечерю!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- М’ясо – 350 г
- Морква по-корейськи – 250 г
- Огірок – 1 шт.
- Квасоля консервована – 430 г (1 б.)
- Соєвий соус – 6 ст.л.
- Паприка – 2 ч.л.
- Сіль, майонез або сметана
Покроковий процес приготування:
Почнемо з того, що м’ясо помиємо і видалимо у нього все зайве, наріжемо на шматочки, посолити, додати солодку паприку, 6 столових ложок соєвого соусу.
Все добре перемішаємо.
М’ясо накриємо харчовою плівкою і залишимо на 2-3 години, а краще на ніч.
На гарячу сковорідку наливаємо соняшникову олію, смажимо 5-7 хвилин до готовності.
Промиємо квасолю, я беру готову консервовану. Краще взяти червону, на смак може не сильно вплине, але на вигляд буде смачніше. Залишаємо на деякий час щоб стекла вся вода.
І ще, коли м’ясо добре підсмажиться, то накриваємо кришкою і тримаємо ще 10 хвилин, на маленькому вогні, хай трохи протушкується. Можна більше, може і зовсім не робити так, все залежить від м’яса, дивіться по обстановці. М’ясо має бути м’яким.
Огірок наріжемо ось такий соломкою.
М’ясо викладаємо на рушник, щоб прибрати зайвий жир, і даємо охолонути.
Нарізаємо на невеликі шматочки або смужки, дивіться на свій смак.
У глибоку миску складаємо огірки, м’ясо і квасолю.
Ще для цього салату нам знадобиться морква по-корейськи, подрібнити ножем, інакше буде важко їсти.
Відправимо в миску, заправити сметаною або майонезом.
Перемішаємо і подаємо на стіл