Новинка. Салат з кабачків на зиму. Хіт 2020
Кабачковий салат з кетчупом чилі і морквою – просто і дуже смачно, готується швидко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки – 1.5 кг;
- морква – 2 шт;
- часник – 50 г;
- сіль – 1 ст.л;
- цукор – 2 ст.л;
- олія соняшникова – 75 г;
- оцет 9% – 50 г;
- кетчуп чилі – 300 г;
- томатний соус – 250 г;
- гострий перчик – 1 шт.
Процес приготування салату з кабачків
Беремо молоді кабачки і ріжемо кружками. Якщо ви взяли старіші кабачки, тоді ріжемо півкільцями.
Укладаємо кабачки в каструлю, додаємо терту на тертці для корейської моркви моркву, кетчуп чилі, томатний соус, сіль, цукор, соняшникова олія, шматочки гострого перцю.
Порада: перець гострий ви можете подрібнити ножем або скористатися блендером. За допомогою блендера ви також можете подрібнити і часник.
Складаємо всі інгредієнти крім оцту, часнику і зелені (за смаком).
Варимо масу після закипання 35 хвилин на невеликому вогні. За 5 хвилин до закінчення готування, додаємо оцет і часник, зелень.
Розкладаємо салат по стерилізованим баночках і закручуємо кришками.