Чізкейк без випікання, без цукру і сметани
Ніжний десерт стане вашим фаворитом і анітрохи не зашкодить фігурі!
Про пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Таким рецептом ви будите приємно здивовані, адже при приготуванні пирога вам не доведеться стояти біля плити, його не потрібно випікати, а навпаки просто охолодити. Чудовий смак найніжнішого чизкейка не залишить байдужим навіть найвибагливішого ласунів.
Приготувати його дуже легко і просто!
Що для цього знадобиться?
- Сир знежирений – (1 пачка, 200 грам);
- Натуральний йогурт – (125 мілілітрів);
- Желатин (1 пачка, 9 грам);
- Лимонний сік (75 мілілітрів);
- Мед (3 столові ложки);
- Яйце (2 білки);
- Вода (75 мілілітрів);
- Пісочне печиво або фрукти (для основи пирога)
Як приготувати чізкейк
У зручній ємності змішайте лимонний сік з водою в однакових пропорціях, додайте в суміш желатин і залиште на п’ять хвилин. Далі підігрійте її на повільному вогні, гарненько помішуйте, поки желатин повністю не розчинитися, потім охолодіть.
В окремому посуді змішайте сир, мед і йогурт і збийте міксером до однорідного стану. Влийте в масу желатин з лимонним соком. В окремій ємності збийте яєчні білки до піноподібного стану, а потім повільно їх додайте в сирну суміш.
На низ форми і з боків викладіть подрібнене печиво з маслом, або тонко нарізані фрукти, залийте всю сирну суміш у форму, рівномірно розподіліть і відправте в холодильник на п’ять годин.
Чізкейк готовий! Смачного!