Обід на сковороді з фаршу та капусти

Сьогодні готуємо незрівнянний обід або вечерю для всієї родини на сковороді!

Для млинців:

  • капуста свіжа – 450 гр.
  • яйця – 5 шт.
  • борошно – 3 ст. з гіркою
  • кріп/петрушка – ½ пучка
  • сіль – ½ ч.л.
  • чорний перець
  • сухий часник – 1/3 ч. л.

Для начинки:

  • відварний булгур/рис – 100 гр.
  • м’ясний фарш – 300 гр.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1-2 зуби.
  • хмелі-сунелі – 1/3 ч.л.
  • сіль – 1/3 ч.л.
  • чорний перець
  • для заливання
  • вода
  • томатна паста – 50-70 гр.
  • сіль – ч.л.
  • чорний перець
  • діаметр млинців – 18-19 см.

Покроковий рецепт приготування:

Для млинців. Капусту тонко нашаткувати. Посолити та пом’яти руками. Додати борошно яйця спеції. Перемішати.

На розігріту сковорідку з олією відправити ~ 2 ст.л. капустяної маси, тонко її розподілити по поверхні. На вогні трохи вищому за мінімальний обсмажити по черзі 6 млинців з двох сторін до рум’яності.

Для начинки м’ясо перемолоти з 1 цибулею та часником, змішати з відвареним булгуром/рисом та спеціями. По поверхні млинців розподілити по 1 ст. з верхом начинки. Згорнути у трубочку. Кожен млинець розрізати навпіл.

Скласти у сковорідку діаметром 26-28 см. Для заливки з’єднати воду з томатною пастою та спеціями. Перемішати. Залити заливкою понад половину млинців. Накрити кришкою та готувати після закипання на мінімальному вогні 30-35 хвилин. Подавати із зеленню та сметаною.