Оце так смакота! Голубці : в 3 рази смачніше звичайних. Записуйте цей хороший рецепт…

Смакота!

За цим рецептом виходять дуже смачні і соковиті голубці. На румунській мові блюдо називається Sarmale. 

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на vidgolos.co.ua

Воно може бути приготоване з свинини, індички, яловичини або суміші цих видів м’яса. Можна навіть готувати їх з квашеною капустою і беконом.

Голубці по-румунськи: в 3 рази смачніше наших. записуйте рецепт

Інгредієнти для голубців:

  • 1 качан свіжої капусти;
  • 50 г рису;
  • 150 г фаршу будь-якого;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • масло рослинне;
  • 100 мл води;
  • сіль перець.

Для “шуби”:

30 г сметани;
100 г сиру;
2 помідори;
3-4 зубчики часнику;
кріп і петрушка;
сіль перець.

приготування:

1. Капусту кладемо на 5-10 хвилин в мікрохвильовку (потужність близько 900 Вт), а потім під струмінь холодної води. Після цього листя відокремлюються легко.

2. Рис відварюємо до напівготовності. Цибулю і моркву обсмажуємо. Остигнули рис і піджарку змішуємо з фаршем, солимо, перчимо до смаку.

3. Скручуємо голубці і укладаємо на деко, злегка змащене маслом. Доливаємо воду, накриваємо деко фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 200 ° С на 30 хвилин.

4. Для “шуби”: дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, зелень подрібнюємо, часник пропускаємо через прес. Додаємо сметану, сіль і перець, перемішуємо.

5. Викладаємо “шубу” рівномірно по поверхні голубців, розрівнюємо і запікаємо ще 10-15 хвилин.

Смачного!