Один з кращих рецептів тіста для вареників, пельменів і чебуреків на кип’ятку
Завдяки цьому рецепту ви зможете приготувати смачні вареники, пельмені та чебуреки, адже основним в їх приготуванні є тісто і якщо воно м’яке, ніжне і еластичне, то і вироби вийдуть приголомшливими!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скрабничка рецептів
Що знадобиться для приготування тіста:
- Олія соняшникова – 1 столова ложка;
- Кип’яток – 1 стакан;
- Борошно пшеничне (якість повинна бути високою) – 3 склянки;
- Яйце – 1 штука;
- Сіль – 1 чайна ложка.
Починаємо готувати тісто
В першу чергу розбийте яйце в об’ємний посуд, всипте сіль і збийте.
Не перестаючи збивати, додаємо поступово борошно, а після неї влийте олію і кип’яток.
Тісто вимішують спочатку, використовуючи ложку або лопатку, а коли тісто охолоне до прийнятної температури, почніть місити його руками. Якщо буде потрібно, можете вмочити руки в борошні.
Тісто не клеїться, хоча і на кип’ятку. Далі ви можете починати ліпити улюблені вироби!