Огірки по-корейські на зиму. Смачна закуска, яку усі так люблять

Пропонуємо приготувати страву з огірків з корейськими нотками. Ця закуска швидко розлетиться на вашому столі. Ваші родичі та друзі залишаться задоволеними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування вам знадобиться:

  • Огірки – 3 кг.;
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг.;
  • Морква свіжа – 0,5 кг.;
  • Оцет столовий – 160 мл.;
  • Цукор – 4 ст. л.;
  • Сіль кухонна – 2,5 ст. л.;
  • Кріп свіжий – 20 грамів;
  • Олія рафінована;
  • Приправа для моркви по – корейські – 2 пачки.

Як зробити:

  1. Чисті огірки залийте холодною водою та залишіть постояти пару годин.
  2. Після відріжте кінчики та розріжте на 4 частини. Краще обирати невеликі огірки.
  3. Наріжте цибулю півкільцями.
  4. Наріжте кріп.
  5. Натріть моркву на великій тертці.
  6. Після складіть всі інгредієнти у велику миску, додайте спеції та перемішайте. Залишіть настоюватися пару годин. За цей час, необхідно перемішати страву тричі.
  7. Розкладіть закуску у чисті, простерилізовані банки. Залийте соком, який виділився та накрийте кришками.
  8. Поставте банки у каструлю, налийте води у каструлю, щоб вода була майже до верху банки. Почекайте поки вода закипить та стерилізуйте протягом 10 хвилин.
  9. Закатайте кришки та залишіть остигати під ковдрою.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.