Огірки по-корейські на зиму. Смачна закуска, яку усі так люблять
Пропонуємо приготувати страву з огірків з корейськими нотками. Ця закуска швидко розлетиться на вашому столі. Ваші родичі та друзі залишаться задоволеними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування вам знадобиться:
- Огірки – 3 кг.;
- Цибуля ріпчаста – 0,5 кг.;
- Морква свіжа – 0,5 кг.;
- Оцет столовий – 160 мл.;
- Цукор – 4 ст. л.;
- Сіль кухонна – 2,5 ст. л.;
- Кріп свіжий – 20 грамів;
- Олія рафінована;
- Приправа для моркви по – корейські – 2 пачки.
Як зробити:
- Чисті огірки залийте холодною водою та залишіть постояти пару годин.
- Після відріжте кінчики та розріжте на 4 частини. Краще обирати невеликі огірки.
- Наріжте цибулю півкільцями.
- Наріжте кріп.
- Натріть моркву на великій тертці.
- Після складіть всі інгредієнти у велику миску, додайте спеції та перемішайте. Залишіть настоюватися пару годин. За цей час, необхідно перемішати страву тричі.
- Розкладіть закуску у чисті, простерилізовані банки. Залийте соком, який виділився та накрийте кришками.
- Поставте банки у каструлю, налийте води у каструлю, щоб вода була майже до верху банки. Почекайте поки вода закипить та стерилізуйте протягом 10 хвилин.
- Закатайте кришки та залишіть остигати під ковдрою.
Приємного апетиту!