Огірки в гірчичній заливці на зиму. Ароматні огірочки в оригінальному розсолі
Огірки в гірчичній заливці на зиму виходять неймовірно смачними і ароматними. Такі огірочки холодними зимовими вечорами порадують Вас і Ваших рідних вибухом смаку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
На банки ємністю 0,5 л.
- Цукор – один стакан
- Огірки – чотири кілограми
- Соняшникова олія – один стакан
- Оцет 9% – один стакан або оцет 70% – дві столові ложки
- Вода – один стакан
- Перець мелений – одна столова ложка
- Часник – одна головка
- Гірчиця суха – дві столові ложки
- Сіль – три столові ложки
Покроковий процес приготування:
Вимийте огірки і розріжте вздовж на чотири частини.
Змішайте сіль, цукор, суху гірчицю, перець і перемішайте. Викладіть огірки.
До них додайте олію, оцет і воду, ретельно перемішайте. Часник подрібніть і додайте до огірків.
Розкладіть огірки в 0,5 літрові банки і залийте соком.
Поставте банки в каструлю, заздалегідь вистелив її бавовняним рушником. Стерилізують 15 хвилин з моменту закипання.
Після цього салат з огірків з гірчицею закатати, переверніть кришками вниз і укутайте до охолодження.