Огірки в гірчичній заливці на зиму. Ароматні огірочки в оригінальному розсолі

Огірки в гірчичній заливці на зиму виходять неймовірно смачними і ароматними. Такі огірочки холодними зимовими вечорами порадують Вас і Ваших рідних вибухом смаку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

На банки ємністю 0,5 л.

  • Цукор – один стакан
  • Огірки – чотири кілограми
  • Соняшникова олія – один стакан
  • Оцет 9% – один стакан або оцет 70% – дві столові ложки
  • Вода – один стакан
  • Перець мелений – одна столова ложка
  • Часник – одна головка
  • Гірчиця суха – дві столові ложки
  • Сіль – три столові ложки

Покроковий процес приготування:

Вимийте огірки і розріжте вздовж на чотири частини.

Змішайте сіль, цукор, суху гірчицю, перець і перемішайте. Викладіть огірки.

До них додайте олію, оцет і воду, ретельно перемішайте. Часник подрібніть і додайте до огірків.

Розкладіть огірки в 0,5 літрові банки і залийте соком.

Поставте банки в каструлю, заздалегідь вистелив її бавовняним рушником. Стерилізують 15 хвилин з моменту закипання.

Після цього салат з огірків з гірчицею закатати, переверніть кришками вниз і укутайте до охолодження.