Оладки з кабачків (цукіні, патисонів). Прості в приготуванні і смачні

М’які оладки з кабачків можна швидко зробити на сніданок або обід, на вечерю вони теж прекрасно підходять. Особливо, якщо подавати з домашніми, гострими соусами з натуральних продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • борошно;
  • часник за смаком;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль, перець, зелень;

Процес приготування оладок

Овочі очищаємо від шкірки і натираємо на грубій терці. Трохи солимо, перемішуємо і залишаємо, щоб вони пустили сік.

Віджимаємо масу від соку. Змішуємо з дрібно порізаною зеленню (кріп, петрушка, зелена цибуля).

Додаємо пропущений через прес часник і яйця.

Муки всипаємо рівно стільки, щоб тісто вийшло густим.

Обсмажуємо оладки на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайвий жир.

Оладки з кабачків (цукіні, патисонів). Прості в приготуванні і смачні

Подаю таку сезонну страву просто зі сметаною або соусом на основі сметани. Хто любить може взяти натуральний йогурт або майонез і змішати з тертим часником, великими пучками подрібненого кропу і петрушки. В самі оладки смачно додавати коріандр.

Не вдається скопіювати.