Оригінальний рецепт рибного гуляшу
А чи готували Ви колись рибний гуляш? Якщо ні то саме час, виходить по особливому смачно.
Інгредієнти:
- Філе риби – 300г
- Вода – 125мл
- Олія – 25мл
- Цибуля – 1/2шт
- Томатна паста – 100г
- Сметана – 80г
- Лавровий лист – 1шт
- Духмяний перець – 2 шт
- Сіль
- Чорний перець
- Паприка мелена
Процес приготування:
- Філе риби нарізати квадратиками, цибулю – півкільцями.
- Обсмажити рибу разом з цибулею на олії. Посолити і поперчити
- Додати томатну пасту, сметану, спеції за смаком, залити водою і потушкувати 10хв.
Приємного апетиту!