Ось так потрібно готувати рибу! Запечена скумбрія в духовці з овочами за 20 хвилин
Божественно смачна запечена скумбрія в духовці з овочами всього за 20 хвилин. Швидко, смачно, корисно і недорого.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Ця риба володіє великою кількістю Омега-3, фосфором і фтором, а також потужними антиоксидантними і антиканцерогенними властивостями. А вартість продукту не перевищує курки. Тому ділимося найсмачнішим рецептом, який сподобається всім.
Завдяки поєднанню правильних продуктів, ви не відчуєте неприємний запах і присмак, який міг би бути від цієї риби. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
- Скумбрія — 1 шт.
- Сіль, білий перець — 1 щіпка
- Морква — 1 шт.
- Перець болгарський — 1/2 шт.
- Помідор — 1 шт.
- Рослинна олія — 50 мл
- Соєвий соус (або теріякі) — 4 ч. л
- Сир — на свій смак
Приготування:
- Підготувати всі овочі і рибу.
- Скумбрію очистити, не пошкоджуючи живіт, а хребет вирізати так, щоб ми могли розкрити рибку і нафарширувати овочами.
- Ретельно промити під холодною проточною водою.
- Нарізати овочі і обсмажити протягом 4-х хвилин.
- В кінці додати соус і зняти з вогню.
- Овочі помістити в середину скумбрії.
- Запекти в духовці 10 хвилин, посипати тертим сиром і готувати ще 10 хвилин. Подавати до столу.
Корисний і швидкий обід або вечеря готова!
Смачного!