Останнім часом стала часто купувати пекінську капусту. Показую, яку смакоту з неї готую (незвичайний гарнір і закуска)
Це проста, швидка і легка страва, яка допомагає урізноманітнити ваш домашнє меню і здивувати всіх таким оригінальним смаком. Я подаю цей гарнір з м’ясними та рибними стравами, виходить ідеальне поєднання.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста пекінська, 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- сіль і спеції, суміш перців.
Процес приготування
Капусту очищаємо від верхнього листя.
Беремо шпажки для шашлику і протикаємо наскрізь капусту так, щоб між шпажками залишалася відстань близько 3 – 5 см.
Тепер беремо гострий ніж і ріжемо капусту на стейки так, щоб кожен був нанизаний на шпажку.
Порада: шпажки просто допомагають стейку залишатися цілим і позбавляють вас від незручність від того, що капуста буде розпадатися при обсмажуванні.
Для кляру відокремлюємо білки від жовтків.
Білки солимо за смаком і збиваємо до відносно стійкої піни, але без старанності, тут не потрібно стійких піків.
Тепер вводимо по одному жовтки і збиваємо.
Всипаємо всі спеції, додаємо трави.
Занурюємо в кляр кожен шматочок і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.
Коли будете викладати на блюдо стейки, прибирайте шпажки – скибочки вже «схоплені» скоринкою і не будуть розпадатися.
Посипаємо подрібненим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.