Овочеве рагу з баклажанами, запечене з салом в духовці

Для приготування цього смачної і корисної страви можна використовувати будь-які овочі: картопля, морква, цибуля, болгарський перець, помідори та інші.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

В якості обов’язкового інгредієнта виступають баклажани або кабачки. Менш дієтичним, але більш смачним і ситним це рагу робить сало або бекон. Кількість використовуваних продуктів береться на смак. Приправимо все часником і зеленню. Отже:

Крок 1

Нарізаємо кубиками або часточками картоплю, цибулю, перець болгарський, помідори, баклажани.

Овочеве рагу з баклажанами, запечене з салом в духовці. Покроковий рецепт корисного овочевого рагу, який запікаємо в духовці.

Крок 2

Наливаємо на дно сковорідки або форми для запікання невелику кількість рослинного масла і укладаємо шарами картоплю, зверху цибулю, солимо і перчимо. Потім укладаємо перець болгарський і помідори, ще трохи посолити і поперчити. Нарізаємо шматочками сало або бекон і розкладаємо зверху на овочі. Ставимо в духовку і на 250 градусах запікаємо. Нарізаємо зелень і часник кружечками.

Крок 3

Овочеве рагу з баклажанами, запечене з салом в духовці. Покроковий рецепт корисного овочевого рагу, який запікаємо в духовці.

Коли сало або бекон починає добре плавитися, дістаємо форму і додаємо зелень і часничок. Перемішуємо всі інгредієнти і ставимо назад в духовку, зменшивши температуру до 180-200 градусів. Запікаємо, при необхідності перемішуючи овочі. М’яка картопля свідчить про те, що страва готова.

Крок 4

Овочеве рагу з баклажанами, запечене з салом в духовці. Покроковий рецепт корисного овочевого рагу, який запікаємо в духовці.

Готове рагу на тарілці можна ще присипати зверху зеленню.

Смачного!

Не вдається скопіювати.