Овочевий салат «Яскраві барви осені». Готую кожний сезон: смачний салатик
Овочеве асорті виходить просто дуже смачним і такий салат ви точно станете готувати кожний сезон, щоб взимку отримувати достатню кількість корисних вітамінів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- капуста, 2.5 кг;
- морква і цибуля по 500 г;
- болгарський перець, 3 шт;
- сіль, 2 ст.л;
- цукор, 175 г;
- олія соняшникова, 250 мл;
- оцет 9%, 180 г.
Процес приготування
Капусту тонко шаткуємо, перець ріжемо тонкою соломкою, морква натираємо на грубій терці, а лак ріжемо тонкими півкільцями.
Порада: солодкий перець вибирайте соковитий, м’ясистий, він відразу додасть салату аромат і незабутній смак.
Змішуємо овочі, заправляємо сіллю і цукром, олією і оцтом.
Розкладаємо салат щільно в банки, закручуємо кришками і залишаємо маринуватися на 3 – 5 днів.
Салат виходить просто дивовижним, з яскравим ароматом і смаком, чим довше він буде маринуватися, тим смачніше і соковитіше він стане. Зберігати його можна в підвалі або в холодильнику.