Пару хвилин і смакота готова
Інколи хочеться поласувати чимось смачненьким, але готувати часу немає. Тому в цій статті ми Вам підготували десерт за пару хвилин.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печиво, 250 г;
- масло вершкове розтоплене, 120 г;
- вершковий сир, 400 г;
- цукрова пудра, 50 г;
- білий шоколад, 300 г;
- вершки жирні, 450 м
Процес приготування
Печиво подрібнюємо блендером до стану крихти і змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
Беремо роз’ємну форму і застилаємо її пергаментом.
Висипаємо крихту і утрамбовуємо її в щільний шар. Сильно не старайтеся, потрібно просто скріпити масу в корж.
Відправляємо в холодильник на 40 – 60 хвилин.
Збиваємо м’який сир і всипаємо цукрову пудру і вершки, збиваємо.
Можна спочатку збити охолоджені вершки, потім додавати до них інгредієнти і збивати до однорідності.
Викладаємо крем на корж, розрівнюємо.
Відправляємо застигати в холодильник на кілька годин.
Поливаємо розтопленим шоколадом і ставимо на 30 хвилин в холодильник.
Можна ще посипати крихтою з печива або маком.
Цей рецепт особливо виручає коли гості вже на порозі. Приємного апетиту!