Паска без дріжджів на Великдень
Сьогодні для вас я приготувала паску на Великдень. Паски сирні можна готувати без дріжджів і вони виходять такі ж смачні і ніжні. Рекомендую приготувати така паску.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- вершкове масло – 150 гр
- цукор – 150 гр
- яйця – 2 шт
- ванільний цукор – 10 гр
- сіль – дрібка
- сир 9% – 200 гр
- вершки 30% – 50 мл
- борошно – 300 гр
- розпушувач – 15 гр
- кешью – 40 гр
- цукати Памелла – 70 гр
- курага – 50
- чорнослив – 50 гр
- родзинки – 50 гр
Глазур:
- білок – 1 шт
- цукрова пудра – 100 гр
- лимонний сік – 1ст.л
Покроковий рецепт приготування
У глибоку миску всипаємо 150 грам цукру, 10 грам ванільного цукру, дрібку солі і 150 грам м’якого вершкового масла, добре збити віночком.
Вбиваємо по одному яйцю і збиваємо вінчиком, всипаємо 200 грам сиру, вливаємо вершки і добре пробити блендером до однорідної маси.
В кінці всипаємо 300 грам борошна і 15 грам розпушувача, перемішати і тісто готове. Підготуємо сухофрукти, нарізаємо довільно курагу, чорнослив, памеллу. Всипаємо всі сухофрукти в тісто і ще раз перемішати.
Паперові формочки змащуємо олією, викладаємо тісто на половину форми і відправляємо випікати при температурі 170 градусів 40-45 хвилин.
Готові паски дістаємо з форми, занурюємо в глазур і прикрашаємо за своїм бажанням.