Печериці по-корейські
Рецепт печериць по-корейські сподобається всім любителям пікантних закусок, які не бажають довго чекати готову страву. В загальній складності на приготування грибів йде 40 хвилин, включаючи час маринування. Додатково до маринованих грибів можна додати готову корейську моркву.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Для рецепту печериць вам потрібно:
- шампіньйони – 500гр.
- ріпчаста цибуля – 1 шт.
- лавровий лист – 5 шт.
- яблучний оцет – 50 мл.
- готова корейська морквина – за смаком.
Рецепт приготування печериць:
Гриби промити під проточною водою, нарізати невеликими шматочками.
Поставити на вогонь каструлю з добре підсоленою водою, довести до кипіння. Опустити в киплячий розсіл гриби на кілька хвилин. Після печериці відкинути на друшляк. Перекласти гриби в глибоку тарілку.
Додати до гарячих печериць оцет і лаврушку.
Закрити тарілку з грибами харчовою плівкою або просто пакетом.
Через півгодини гриби промити, додати до них цибулю і корейську моркву.
Залишилося перемішати салат і можна подавати на стіл. Печериці по-корейські готові. Приємного апетиту!