Печінка в банці без зайвих труднощів. Виходить дуже смачно

Таким чином запечена в духовці печінка виходить дуже смачною, ніжною і ароматною. Прекрасно поєднується з різними гарнірами і закусками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинна печінка, 1 кг;
  • морква, 1 шт;
  • цибуля, 4 шт;
  • яблука, 3 шт;
  • сіль, перець, паприка, розмарин, мускатний горіх;
  • часник, 4 зубчики.

Процес приготування печінки

Печінку промиваємо, видаляємо жили і плівку, ріжемо порційними шматочками.

Яблука ріжемо часточками, цибулю ріжемо півкільцями. Моркву натираємо на грубій терці, часник дрібно ріжемо.

Печінку солимо і перчимо, додаємо спеції в достатній кількості. Перемішуємо все.

Цибулю змішуємо з морквою, солимо і переминаємо руками.

Беремо чисті банки і викладаємо на дно шар овочів.

Кладемо шар яблука і поливаємо трохи соняшниковою олією. Кладемо шар печінки.

Повторюємо всі шари і приминаємо їх. Верхній шар – печінка.

Ви можете зробити менше цибулі і більше печінки.

У банки кладемо по гілочці розмарину і закриваємо фольгою.

Ставимо в холодну духовку і включаємо температуру 180 градусів. Запікаємо 40 хвилин.

Залишаємо банки на 15 хвилин в духовці, не відкриваючи дверцята, щоб банки не лопнули від перепаду температур.

Печінка в банці без зайвих труднощів. Виходить дуже смачно

Можна додати в банки картоплю і виходить страва з підливою.

Печінка в банці без зайвих труднощів. Виходить дуже смачно