Печінкові рогалики, шедевр в світі закусок
Така закуска на святковий стіл стане справжньою окрасою свята. Готується все дуже просто і зі звичайного набору продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка, 350 г;
- яйця, 2 шт;
- молоко, 250 мл;
- сіль, 1 ч.л;
- перець, 1\2 ч.л;
- борошно, 100 г;
- олія соняшникова, 25 мл.
Для приготування начинки необхідно:
- морква і цибуля по 1 шт;
- сир вершковий, 300 г;
- часник, 2 зубчики;
- кріп;
- сметана, 50 г
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування печінкових рогаликів
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності на олії.
Морква натираємо на грубій терці і додаємо моркву, обсмажуємо до м’якості моркви.
Шматочки печінки подрібнюємо за допомогою блендера.
Порада: печінку беріть будь-яку, свинячу або курячу.
Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності.
Додаємо в масу печінку подрібнену і перебиваємо до однорідності.
Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Не робіть печінкові млинці грубими.
Коли перевертаєте, змащуйте поверхню соняшниковою олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.
Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності.
Овочі змішуємо з сиром, нарізаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо
Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну звертаємо рогалик.
Рогалики красиво викладаємо на тарілку і прикрашаємо за смаком.