Печінковий паштет “Фірмовий” — найраще що ви коли-небудь їли

За що всі люблять печінкові паштети крім їх смакових якостей і неймовірно ніжної текстури, так це за їх універсальність. Це прекрасна страва як на кожен день, так і до святкового столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Серед безлічі способів приготування печінкового паштету варто приділити увагу саме цьому. Приготування в духовці додасть особливий смак, якого ніколи не досягти іншими способами. Загалом, просто рекомендуємо спробувати.

Інгредієнти:

  • печінка — 1 кг;
  • свинячий фарш — 1 кг;
  • яйця — 8 шт;
  • крохмаль — 4 ст. л;
  • манна крупа — 4 ст. л;
  • панірувальні сухарі — 4 ст. л;
  • морква — 4 шт;
  • цибуля — 4 шт;
  • сіль і перець за смаком.

Приготування:

  1. Промиту печінку нарізаємо великими шматками.
  2. Овочі також нарізаємо великими шматками.
  3. Обсмажуємо овочі та печінку на рослинній олії.
  4. Потім пропускаємо все через м’ясорубку і додаємо свинячий фарш, крохмаль, манну крупу, сухарі, сіль, перець і спеції за смаком.
  5. Гарненько вимішуємо до однорідності та даємо постояти близько 10 хвилин.
  6. Потім викладаємо масу у форму з високими бортами.
  7. Запікаємо при 180 С протягом 1 години.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.