Печінковий салат. Нова закуска на свята

Новий салат з печінки смакує на гірше олів’є та шуби.

Інгредієнти: 

  • куряча печінка – 600 г,
  • цибуля – 1 головка,
  • лавровий лист – 2 штуки,
  • сіль – 1 ч.л.
  • мариновані огірки – 150 г,
  • сметана – 200 г,
  • часник – 3 зубчики,
  • чорний перець, зелень кропу.

Приготування:

У киплячу воду додаємо цибулину, лавровий лист і сіль, потім додаємо печінку і варимо 20 хвилин з моменту закипання .

Знімаємо каструлю з вогню та залишаємо в бульйоні ще на 30 хвилин

Готуємо соус. Натираємо мариновані огірки на великій тертці, подрібнюємо кріп і пропускаємо через прес часник, додаємо сметану, сіль та чорний перець. Охолоджуємо соус.

Відварену печінку нарізаємо пластинками і викладаємо в салатник першим шаром. Змащуємо соусом і повторюємо шари доки не закінчаться інгредієнти.

Салат готовий, можна подавати до столу.

Не вдається скопіювати.