Печінковий салат. Нова закуска на свята
Новий салат з печінки смакує на гірше олів’є та шуби.
Інгредієнти:
- куряча печінка – 600 г,
- цибуля – 1 головка,
- лавровий лист – 2 штуки,
- сіль – 1 ч.л.
- мариновані огірки – 150 г,
- сметана – 200 г,
- часник – 3 зубчики,
- чорний перець, зелень кропу.
Приготування:
У киплячу воду додаємо цибулину, лавровий лист і сіль, потім додаємо печінку і варимо 20 хвилин з моменту закипання .
Знімаємо каструлю з вогню та залишаємо в бульйоні ще на 30 хвилин
Готуємо соус. Натираємо мариновані огірки на великій тертці, подрібнюємо кріп і пропускаємо через прес часник, додаємо сметану, сіль та чорний перець. Охолоджуємо соус.
Відварену печінку нарізаємо пластинками і викладаємо в салатник першим шаром. Змащуємо соусом і повторюємо шари доки не закінчаться інгредієнти.
Салат готовий, можна подавати до столу.