Печиво «Ротики» з яблучками – легке, м’яке і ароматне. Як тільки починається сезон яблук, печу його майже щодня. Дуже смачне і дуже оригінальне

Як тільки починається сезон яблук, я часто роблю печиво «Ротики». Мої діти його дуже люблять. Смачне, оригінальне, повітряне, довго не черствіє. Але для цього у нього просто немає часу, адже діти відразу його з’їдають.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Рецепт дуже простий. Виходить швидко і смачно.

Необхідні інгредієнти:

  • Борошно – 4 склянки (склянка 250 г).
  • Маргарин – 500 г.
  • Жовтки – 4 шт.
  • Цукор – 1 стакан.
  • Сметана – 6 ст. л.
  • Розпушувач – 2 ст. л.
  • Яблука – 4 шт.
  • Цукрова пудра.

Покроковий рецепт приготування:

З запропонованих інгредієнтів замісити тісто. Розкатати тісто і вирізати стаканчиком кружечки.

Яблука порізати дрібними кубиками. На середину кружечка покласти шматочок яблука, скласти тісто навпіл і легенько притиснути краї.

Випікати при температурі 200° 15 хвилин.

Присипати пудрою ще гарячі.

З цієї порції в мене вийшло 52 печива (2,5-3 см діаметром). Плюс вони при випічці збільшуються. Ви звичайно можете робити на половину, чи навпаки збільшити. Це вже залежить від вас, скільки ви хочете і які за величиною ви будете робити.

Рецепт – Білусяк Тетяна.

Фото – Білусяк Тетяна.

Смачного вам!