Печиво «Ротики» з яблучками – легке, м’яке і ароматне. Як тільки починається сезон яблук, печу його майже щодня. Дуже смачне і дуже оригінальне
Як тільки починається сезон яблук, я часто роблю печиво «Ротики». Мої діти його дуже люблять. Смачне, оригінальне, повітряне, довго не черствіє. Але для цього у нього просто немає часу, адже діти відразу його з’їдають.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Рецепт дуже простий. Виходить швидко і смачно.
Необхідні інгредієнти:
- Борошно – 4 склянки (склянка 250 г).
- Маргарин – 500 г.
- Жовтки – 4 шт.
- Цукор – 1 стакан.
- Сметана – 6 ст. л.
- Розпушувач – 2 ст. л.
- Яблука – 4 шт.
- Цукрова пудра.
Покроковий рецепт приготування:
З запропонованих інгредієнтів замісити тісто. Розкатати тісто і вирізати стаканчиком кружечки.
Яблука порізати дрібними кубиками. На середину кружечка покласти шматочок яблука, скласти тісто навпіл і легенько притиснути краї.
Випікати при температурі 200° 15 хвилин.
Присипати пудрою ще гарячі.
З цієї порції в мене вийшло 52 печива (2,5-3 см діаметром). Плюс вони при випічці збільшуються. Ви звичайно можете робити на половину, чи навпаки збільшити. Це вже залежить від вас, скільки ви хочете і які за величиною ви будете робити.
Рецепт – Білусяк Тетяна.
Фото – Білусяк Тетяна.
Смачного вам!