Печиво з мигдалем за 20 хвилин виходить як в кондитерській. Використовуємо тільки борошно, соняшникова олія і яйця
Для справжніх мигдальних печива з кондитерської не потрібні ніякі складні інгредієнти. Вся основа робиться за 5 хвилин, після чого залишається лише швидко їх запекти ще за 15. У підсумку виходить соковито і смачно — їх буквально можна продавати.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Найголовніше в рецепті — не скупіться на мигдаль. Він повинен бути хорошим, а інше робиться дуже просто.
Змішаємо основу з тіста. Для нього беремо 2 цілих яйця і один жовток, 150 грамів цукру і 120 грамів соняшникової олії. Змішуємо до однорідності і переходимо до мигдалю.
Горіхів кладемо 150 грамів — їх попередньо дрібно нарізаємо і додаємо в основу. Для пікантності натрем ще трохи лимонної цедри — вона дасть свіжість і приємний відтінок у смаку.
Настала черга додати борошно. Її потрібно 500 грамів, а до неї ще додаємо 15 грамів розпушувача. Тепер все змішуємо в золотисту основу — це і є наші майбутні печива.
Викладаємо їх на пергамент для випічки, формуючи печеньки. Розмір кожного — трохи менше столової ложки.
Готуються вони моментально — їм потрібно всього лише 15 хвилин при 160 градусах. Як тільки трохи охолоне, можна подавати!
Мигдальні печива виходять не тільки простими в готуванні, але і дуже смачними — можна відразу відкривати кондитери і виставляти їх на вітрину!