Пекінська капуста в клярі по-корейськи — ви ще такої смакоти не куштували
Капусточка виходить смачна і дуже апетитна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Хочемо поділитися з вами досить незвичайним рецептом. І пропонуємо приготувати пекінську капусту в клярі. Думаєте, чи варто готувати — однозначно, адже це дуже смачно. Рецепт цей досить цікавий, його можна віднести до східної кухні.
Необхідні продукти:
- рослинна олія
- 8 листочків пекінської капусти
Для кляру:
- 1 склянка борошна
- 1 склянка бульйону
- 2 курячих яйця
- сіль
Для соусу:
- 4 столові ложки соєвого соусу
- 1 столова ложка винного оцту
- гострий перець за смаком
Починаємо приготування:
- Капусту розбираємо на листочки, промиваємо і обсушуємо.
- Приготуємо соус. У чашку наливаємо соєвий соус, додаємо винний оцет і гострий перець. Все перемішуємо.
- Приготуємо кляр. У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і збовтуємо вінчиком. Додаємо просіяне борошно, вливаємо бульйон (0,5 ст.) і замішуємо тісто. Потім додаємо бульйон, що залишився і ще раз перемішуємо.
- Капустяне листя розрізаємо на 2-4 частини.
- У сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо.
- Капустяне листя занурюємо в кляр і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яного стану.
- Готову капусту перекладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником. А потім подаємо з соусом.
Смачного!