Пекла вчора, печу і сьогодні сирні млинці: таке поєднання Вам однозначно сподобається
Млинці люблю з дитинства, мама з бабусею постійно їх готували. Але постійно готувати по одному і тому ж рецепту набридає. З цього пропоную Вам гарний варіант – млинці з сиром і зеленню. Готуються вони легко, з простих продуктів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалаи Скарбничка рецептів
Я готувала вчора ці смачні млинці, мої з’їли їх дочиста і попросили сьогодні ще їх приготувати. Вони такі м’які і ніжні, особливо смачні гарячими. Сирні млинці також підійдуть в якості закуски на святковий стіл. Подавати їх можна з улюбленим соусом, мої люблять їсти їх зі сметаною. Обов’язково приготуйте!
Необхідні продукти:
- Молоко – 3 склянки
- Цукор – 2 ч. л.
- Сіль – 2 ч. л.
- Яйця – 4 шт.
- Борошно – 2 склянки
- Сир – 150 г
- Кріп – пучок
- Соняшникова олія – 4 ст. л.
- Сіль
Як приготувати сирні млинці
У глибоку миску вливаємо три склянки молока. Додаємо дві чайні ложки цукру. І всипаємо дві чайні ложки солі без верху! Розбиваємо 4 яйця. Перемішуємо.
В сито висипаємо дві склянки пшеничного борошна. Додаємо дві чайні ложки розпушувача. Просіваємо борошно з розпушувачем.
Перемішуємо, щоб не було грудочок.
150 г твердого сиру натираємо на грубій терці. Пучок кропу дрібно січемо ножем.
Відправляємо сир з кропом до тіста. Додаємо 4 столові ложки олії, і перемішуємо.
Сковорідку змащуємо олією, прогріваємо. Виливаємо на сковорідку тісто, мені на мій діаметр сковорідки досить неповного ополоника. Розрівнюємо тісто по поверхні і смажимо на середньому вогні з двох сторін до готовності.
Готовий млинець змащуємо розтопленим вершковим маслом і знімаємо зі сковорідки, коли трохи охолоне можна буде згорнути. Так проробляємо з усім тістом до кінця.