Перетворюємо лаваш в штрудель з ковбаси і сиру. Смажимо як яєчню, а потім просто звертаємо
Звичайний магазинний лаваш за хвилини перетворюється в соковитий штрудель, якщо в нього додати трохи ковбаси і тертого сиру. Посмажимо їх на сковороді як яєчню, а потім просто звернемо, і ситне і смачне страва готове.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Нам знадобляться дві коржі лаваша, між якими буде начинка. Вона готується майже так само, як омлет — ми просто все змішуємо в мисці. Яйця, тертий сир і ковбаса — все перемішуємо. Додаємо спеції за смаком. Окремо заготовив ще трохи ковбаси і тертого сиру — вони стануть в нагоді для другого шару.
Починаємо жарку. Змащуємо сковороду соняшникову олією і кладемо на неї першу корж. Вона повинна бути за формою зі сковороду.
Поверх коржі викладаємо перемішану начинку, після чого закриваємо другим лавашем. Лаваші ми не смазиваем нічим, але можна промазати їх невеликою кількістю олії для більшої соковитості.
Зверху додаємо тертий сир і ковбасу, які ми підготували окремо.
Смажимо під кришкою на невеликому вогні до готовності. Страва буде готове, коли сир зверху повністю розтане. Готовий лаваш звертаємо в рулет-штрудель і нарізаємо як пиріг.
У підсумку виходить ідеальний ситний сніданок. Він як не можна краще підходить, коли яєчня здається недостатньою, щоб дати сил на довгий день!